fbpx

Услуги

Ние предлагаме най-добрите услуги
в индустрията

Външна реклама

За да бъдете открити е важно да бъдете забележими. Ние можем да ви помогнем за вашата идентичност. За това хората да могат бързо, лесно и от разстояние да Ви видят. Предлагаме проектиране и поризводство на реклмани съоръжения за външна реклама. Разполагаме със собствена база за производство на неон, обемни букви, светещи кутии и др. Рекламна агенция Art Neon се грижи изцяло за вашата външна реклама. Ние предлагаме оглед на мястото за монтаж, проект създаден за вас, по ваше желание и вкус, или по наше осмотрение. Изработката на реклманото съоръжение се извършва в нашата база за производство. Предлагаме също така поддръжка и профилактика. Вижте повече

Рязане и гравиране на CNC Фреза

Разполагаме със собствена база, оборудвана с CNC фреза, машина за рязане на Еталбонд, коматекс, плексиглас, ламарина и др.

Билборд реклама

Билбордите обикновено се поставят на места които са с висок процент на забележимост от пешеходци и шофьори. Те привличат вниманието на хората както през деня, така и през късните часове на денонощието.
Това е едно от най-икономичното решение за вашата външна реклама. Отношението между цената и размера е повече от добро.
Подходящи са за указване на местоположение, промоции, изброяване на различни видове дейност и др. Поради впечатляващите размери и оживените локации на които се поставят билбордите, те биват подходящи за всеки вид бизнес.

Ние предлагаме също така и реклама от винил. Не е нужно винилът да бъде на билборд, той може много добре и елегантно да подхожда като част от вашата външна реклама, за вашия обект.
Винилът който вие ще изберете за вашата реклама е със специализиран алуминиев профил, а резултатът е перфекто изпънат винил, като почти никога не се забелязва, че материалът не е твърд.

Ремонт и поддръжка на реклами

За съжаление почти всеки един продукт има нужда от поддръжка, рекламата не прави изключение. В зависимост от материалите които се използват за вашата реклама, гаранцията може да варира
от 2 до 10 години. Във всеки случай поддръжката е почти неизбежна, но не се притеснявайте, през това време ние имаме задължението да се грижим за рекламата на вашия бизнес. В случай
че рекламата е без гаранция, нашият екип ще осигури нужния ремонт на вашата реклама. Ние можем да съдействаме с премахването на старата реклама и поставянето на новата.

Изработка на онлайн магазин

При изработка на онлайн магазин, нашият екип започва с изследване на посоката ,в която ще развивате сайта си. След това започваме да следваме няколко прости стъпки:

1.Планиране
2.Дизайн на онлайн магазин
3.Технологията зад онлайн магазина
4.Оптимизация на онлайн магазина
5.СЕО & Маркетинг
6.Поддръжка

Ако имате желание да разберете как се случва всяка една от стъпките натиснете тук.

Изработка на уеб сайт

Бизнес или личен уеб сайт е един от видовете уеб сайтове, при които целта е да се презентира дейността, услугите и продуктите на дадена фирма или личност. Представи себе си, бизнеса си или хобито си по вдъхновяващ и запомнящ се начин с нас ,а ние ще изработим модерен, адаптивен и най-вече – лесен за управление уебсайт.

Нашите процесите за създаване на уебсайт може да видите от тук

Нашите завършени проекти

Поддръжка на уеб сайтове

За да е атрактивен и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт, онлайн магазин или уеб портал се нуждае от актуална поддръжка.
Поддръжката на уеб сайт включва:
  1. Актуализация на съдържанието на сайта – добавяне на актуални оферти и новини, премахване на стара информация
  2. Създаване на нови страници, промо страници и Landing pages
  3. Подновяване и надграждане на функционалността на сайта
  4. Оптимизиране на сайта и поддържане на отлични позиции в Google
  5. Маркетиране на сайта и разработка на рекламни кампании

Оптимизация на уеб сайт

Оптимизация – това е съвкупност от най-съвременните и ефективни методи и процеси за подобряване на видимостта на вашия уебсайт, за неговото успешно индексиране и позициониране на първите страници на търсещите машини.

Предимствата на оптимизирания сайт:

1. Правилна структура, добър код, бързина, ползваемост
2. Вашият онлайн бизнес да започне да се класира в топ резултатите
3. Популяризиране и затвърждаване на вашия бранд

Да работим заедно!

Свържете се с нас за да обсъдим вашите идеи.


Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php:518 Stack trace: #0 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(518): implode(Array, '|') #1 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(311): MatthiasMullie\Minify\CSS->shortenHex('@charset "0";.w...') #2 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/Minify.php(111): MatthiasMullie\Minify\CSS->execute(NULL) #3 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(201): MatthiasMullie\Minify\Minify->minify() #4 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(150): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->minify(Array) #5 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(108): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->combine(Array) #6 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/subscriber/Optimization/class-abstract-minify-subscriber.php(85): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->optimize('<!DOCTYPE html>...') #7 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/subscriber/Optimization/class-minify-css-subscriber.php(44): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_Subscriber->optimize('<!DOCTYPE html>...') #8 /home/artneonn/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_CSS_Subscriber->process('<!DOCTYPE html>...') #9 /home/artneonn/public_html/wp-includes/plugin.php(189): WP_Hook->apply_filters('<!DOCTYPE html>...', Array) #10 /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php(358): apply_filters('rocket_buffer', '<!DOCTYPE html>...') #11 [internal function]: do_rocket_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #12 /home/artneonn/public_html/wp-includes/functions.php(5219): ob_end_flush() #13 /home/artneonn/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): wp_ob_end_flush_all('') #14 /home/artneonn/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters('', Array) #15 /home/artneonn/public_html/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action(Array) #16 /home/artneonn/public_html/wp-includes/load.php(1100): do_action('shutdown') #17 [internal function]: shutdown_action_hook() #18 {main} thrown in /home/artneonn/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php on line 518