fbpx

Услуги

Ние предлагаме най-добрите услуги
в индустрията

Външна реклама

За да бъдете открити е важно да бъдете забележими. Ние можем да ви помогнем за вашата идентичност. За това хората да могат бързо, лесно и от разстояние да Ви видят. Предлагаме проектиране и поризводство на реклмани съоръжения за външна реклама. Разполагаме със собствена база за производство на неон, обемни букви, светещи кутии и др. Рекламна агенция Art Neon се грижи изцяло за вашата външна реклама. Ние предлагаме оглед на мястото за монтаж, проект създаден за вас, по ваше желание и вкус, или по наше осмотрение. Изработката на реклманото съоръжение се извършва в нашата база за производство. Предлагаме също така поддръжка и профилактика. Вижте повече

Рязане и гравиране на CNC Фреза

Разполагаме със собствена база, оборудвана с CNC фреза, машина за рязане на Еталбонд, коматекс, плексиглас, ламарина и др.

Билборд реклама

Билбордите обикновено се поставят на места които са с висок процент на забележимост от пешеходци и шофьори. Те привличат вниманието на хората както през деня, така и през късните часове на денонощието.
Това е едно от най-икономичното решение за вашата външна реклама. Отношението между цената и размера е повече от добро.
Подходящи са за указване на местоположение, промоции, изброяване на различни видове дейност и др. Поради впечатляващите размери и оживените локации на които се поставят билбордите, те биват подходящи за всеки вид бизнес.

Ние предлагаме също така и реклама от винил. Не е нужно винилът да бъде на билборд, той може много добре и елегантно да подхожда като част от вашата външна реклама, за вашия обект.
Винилът който вие ще изберете за вашата реклама е със специализиран алуминиев профил, а резултатът е перфекто изпънат винил, като почти никога не се забелязва, че материалът не е твърд.

Ремонт и поддръжка на реклами

За съжаление почти всеки един продукт има нужда от поддръжка, рекламата не прави изключение. В зависимост от материалите които се използват за вашата реклама, гаранцията може да варира
от 2 до 10 години. Във всеки случай поддръжката е почти неизбежна, но не се притеснявайте, през това време ние имаме задължението да се грижим за рекламата на вашия бизнес. В случай
че рекламата е без гаранция, нашият екип ще осигури нужния ремонт на вашата реклама. Ние можем да съдействаме с премахването на старата реклама и поставянето на новата.

Изработка на онлайн магазин

При изработка на онлайн магазин, нашият екип започва с изследване на посоката ,в която ще развивате сайта си. След това започваме да следваме няколко прости стъпки:

1.Планиране
2.Дизайн на онлайн магазин
3.Технологията зад онлайн магазина
4.Оптимизация на онлайн магазина
5.СЕО & Маркетинг
6.Поддръжка

Ако имате желание да разберете как се случва всяка една от стъпките натиснете тук.

Изработка на уеб сайт

Бизнес или личен уеб сайт е един от видовете уеб сайтове, при които целта е да се презентира дейността, услугите и продуктите на дадена фирма или личност. Представи себе си, бизнеса си или хобито си по вдъхновяващ и запомнящ се начин с нас ,а ние ще изработим модерен, адаптивен и най-вече – лесен за управление уебсайт.

Нашите процесите за създаване на уебсайт може да видите от тук

Нашите завършени проекти

Поддръжка на уеб сайтове

За да е атрактивен и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт, онлайн магазин или уеб портал се нуждае от актуална поддръжка.
Поддръжката на уеб сайт включва:
  1. Актуализация на съдържанието на сайта – добавяне на актуални оферти и новини, премахване на стара информация
  2. Създаване на нови страници, промо страници и Landing pages
  3. Подновяване и надграждане на функционалността на сайта
  4. Оптимизиране на сайта и поддържане на отлични позиции в Google
  5. Маркетиране на сайта и разработка на рекламни кампании

Оптимизация на уеб сайт

Оптимизация – това е съвкупност от най-съвременните и ефективни методи и процеси за подобряване на видимостта на вашия уебсайт, за неговото успешно индексиране и позициониране на първите страници на търсещите машини.

Предимствата на оптимизирания сайт:

1. Правилна структура, добър код, бързина, ползваемост
2. Вашият онлайн бизнес да започне да се класира в топ резултатите
3. Популяризиране и затвърждаване на вашия бранд

Да работим заедно!

Свържете се с нас за да обсъдим вашите идеи.